Over mij

Over mij

Ik ben Aya Magdelijns en ben afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) te Amsterdam. Al van jongs af aan wilde ik al met hout werken. Na de basisschool in Hilversum ben ik daarom naar het VMBO gegaan, daar heb ik de opleiding tot meubelmaker gedaan. Zodat ik daarna kon doorstromen naar het HMC. Op het HMC heb ik mij gespecialiseerd in het bouwen van muziek instrumenten en meubels geïnspireerd op muziek. Mijn stages heb ik gedaan bij een gitaarbouwer (Jan Zonjee Gitaren) en bij de grootste piano en vleugelbouwer van België en Nederland (Piano’s Maene).

Vestiging en werkwijze

Meubelmaker Music Minded Meubels is gevestigd in Hilversum in de oude Brandsma fabriek (fabriek Ludique), een inspirerend industrieel pand waar meerdere kunstenaars werken en geregeld exposities gehouden worden. U kunt bij mij langs komen in de fabriek (alleen op afspraak) om uw wensen te bespreken. U kunt een afspraak maken via mijn mailadres of telefonisch (deze vind u op mijn contact pagina). In het eerste gesprek probeer ik een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. Het is handig als u tevoren al heeft nagedacht over het ontwerp en de materialen. Het mee brengen van een schets of foto’s kan helpen om samen tot een definitief ontwerp te komen.

Het ontwerp wordt in 3D uitgewerkt en zal tijdens het vervolggesprek aan u getoond worden. Tevens krijgt u dan een offerte behorende bij het ontwerp, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Na uw akkoord ga ik aan de slag met uw meubel in mijn werkplaats in Hilversum.