Portfolio

Music Minded Meubels

Meubelmaker Music Minded Meubels ontwerpt en produceert meubels die een relatie hebben met muziek. Denk aan versterkerkasten, speakerkasten, meubels geïnspireerd op basis van muziekinstrumenten of waarin uw oude instrument verwerkt wordt. Ook maak ik meubels in opdracht naar uw ontwerp en doe ik eenvoudige restauratie werkzaamheden. Heeft u een ander soort wens zoals het maken van bijvoorbeeld een tafel of vide, ook dan kunt u bij Music Minded Meubels terecht.

Vestiging en werkwijze

Music Minded Meubels is gevestigd in Hilversum in de oude Brandsma fabriek (fabriek Ludique), een inspirerend industrieel pand waar meerdere kunstenaars werken en geregeld exposities gehouden worden. U kunt bij mij langs komen in de fabriek (alleen op afspraak) om uw wensen te bespreken. U kunt een afspraak maken via mijn mailadres of telefonisch. In het eerste gesprek probeer ik een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. Het is handig als u tevoren al heeft nagedacht over het ontwerp en de materialen. Het mee brengen van een schets of foto’s kan helpen om samen tot een definitief ontwerp te komen.

Het ontwerp wordt in 3D uitgewerkt en zal tijdens het vervolggesprek aan u getoond worden. Tevens krijgt u dan een offerte behorende bij het ontwerp, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Na uw akkoord ga ik aan de slag met uw meubel in de werkplaats.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers